Proč chci jet do Madridu

12. 2. 2011 22:06
Rubrika: Nezařazené | Štítky: url:madrid2011

 Když jsme na konci Active 8 slyšely s kamarádkami že příští setkání mládeže sebude konat v Madridu, byly jsme moc rády. Vždyť Madrid je od České republiky relativně blízko, tak jsme doufaly, že se nám podaří tam dostat.

 Do dneška se nic nezměnilo. Všechny s Madridem počítáme. A mně je jasné, že samotná bych tam jet asi ani nechtěla. Ale proč vlastně tam chci ? Co mě tam tak táhne ?

 Možná je to hodně dáno tím, že sama nejsem z věřící rodiny ani nechodím do žádného spolča. Víru si řeším tak nějak sama v sobě a když se čas od času ocitnu na nějaké duchovně zaměřené akci tak mě společenství velmi povzbudí. A co teprve tak velká účast mladých věřících z celého světa ? Samozřejmě jedu také kvůli Svatému Otci. Jeho slova jsou vždycky zajímavým podmětem k zamyšlení a když nám tady v Boleslavi říkal, že nás očekává na setkání v Madridu, nemůžu ho přece zklamat, že :-) ať je tam o jednoho víc z té naší "ateistické" země.

 Samozřejmě mě lákají také úžasné španělské památky, teploučké podnebí a spousta nových kamarádství, které se snad podaří navázat.

...Snad tedy skutečně zapustím kořeny v Kristu a přinese to plody.

Zobrazeno 1967×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková